Gaudeix nostres serveis

Us oferim el servei més complet possible per tenir cura de tu i dels teus.

SPD

El SPD és un dispositiu tipus blister en el qual està distribuïda tota la medicació que pren el pacient de forma sòlida, seguint les indicacions mèdiques. Abasta tota la setmana i està identificada clarament en els dies de la setmana, així com en els moments del dia (matí, migdia, tarda i nit). El SPD és un envàs d’un sol ús, segur, higiènic i estable, que garanteix les propietats físico-químiques i galèniques del medicament.

HOMEOPATÍA

L’homeopatia és un mètode terapèutic que consisteix en curar a un malalt amb dosis molt baixes d’una substància que en dosis altes en una persona sana produiria els mateixos símptomes que volem curar. Com qualsevol altre medicament, els medicaments homeopàtics es venen exclusivament a la farmàcia.

DIETÉTICA

L’alimentació condiciona la qualitat de vida de les persones. Una dieta desequilibrada donarà lloc a una sèrie de carències nutricionals que es poden traduir en complicacions potencialment greus. Complimenti la seva dieta en funció de les seves necessitats: reguli el seu pes i la funció gastrointestinal, estimuli les defenses, la circulació… Contacti amb nosaltres perquè l’assessorem sobre el tema.

DERMOFARMACIA

La dermofarmàcia s’ocupa de l’estudi, formulació, preparació i aplicació de preparats d’ús tòpic per ser administrats amb finalitats terapèutiques, d’higiene i cosmètiques. A la nostra farmàcia, podem recomanar-li un tractament especialitzat de la pell i cabell, segons les seves característiques  i els problemes o símptomes que presenti, com al.lèrgia, hipersensibilitat o atòpia. Els productes de dermofarmàcia són productes especialitzats, d’alta qualitat, que han de passar proves dermatològiques per garantir la seva eficàcia i seguretat.

CONTROL DE GLUCOSA EN SANGRE

La vigilància regular dels nivells de glucosa en sans és fonamental per assegurar-se un bon control de la diabetis i un maneig  adequat de la malaltia. El seguiment continu de la glucèmia a la farmàcia li permetrà detectar patrons que li ajudaran a planificar àpats i activitats, i conèixer millor com alguns aliments i l’exercici influeixen en les seves xifres de glucèmia.

CONTROL DE LA PRESSIÓ ARTERIAL

Conèixer el nivell de pressió arterial és important, ja que els nivells elevats són un factor de risc cardiovascular. Medir la pressió arterial és senzill, i és un dels serveis que oferim a la nostra farmàcia. La medició podem realitzar-la amb aparell de mercuri o amb aparell digital, segons preferència dels nostres clients.

ORTOPÈDIA

L’ortopèdia, com a tècnica, està encaminada a corregir o evitar deformitats del cos humà a través d’exercicis o d’aparells. Els aparells ortopèdics s’anomenen ortosis i són diferents de les pròtesis. A la nostra farmàcia, disposem d’un ampli catàleg d’aparells ortopèdics per a vostè.

Es dispensen articles finançats.

FÓRMULES MAGISTRALS

Una fórmula magistral és un medicament destinat a un pacient específic, preparat pel farmacèutic, o sota la seva direcció, per complimentar expressament una prescripció mèdica detallada de les substàncies medicinals que inclou, segons les normes tècniques i científiques de l’art farmacèutic. A la nostra farmàcia, elaborem fórmules magistrals, sota prescripció mèdica, i preparats oficinals, entre ells: càpsules, comprimits, solucions, detergents, xarops, suspensions, emulsions, gels, pomades, supositoris, òvuls, barres labials i epidèrmiques i col·liris estèrils.

SERVEI RAPID CONTROL

A la nostra farmàcia, podem valorar el risc cardiovascular dels nostres clients, a través de senzilles proves de detecció i control de la pressió arterial, l’obesitat, la glucèmia, els triglicèrits el colesterol, entre d’altres. En pocs minuts i amb una sola gota de sang, podem mesurar aquells paràmetres que més risc cardiovascular comporten, i la prevenció dels qual pot evitar complicacions de salut en el futur.