Rosina Roca, tu farmacia de referencia en Ripoll.

Compromís

Cada client és únic i per això el tracte és personal i de confiança amb cada un d’ells. Estem sempre al teu abast..

Confiança

Una gran quantitat d’avantatges per acostar-nos als nostres clients i atendre’ls encara millor.

Experiència

La Farmàcia Rosa Roca presta a els Seus serveis a Ripoll des de fa més de 30 anys, 22 dels quals al local on s’ubica actualment. 

Qualitat

A la Farmàcia Rosa Roca ENS agrada Tenir cura de la salut dels Nostres clients, que en Moltes ocasions són también Els nostres Veïns

HISTÒRIA

La Farmàcia Rosa Roca presta els seus serveis a Ripoll des de fa més de 30 anys, 22 dels quals en el local on s’ubica actualment.
A la Farmàcia Rosa Roca ens agrada tenir cura de la salut dels nostres clients, que en moltes ocasions són també els nostres veïns. Per això, volem oferir una atenció individualitzada i de qualitat, que millori la qualitat de vida de les persones.
Ara posem en marxa una nova WEB, a través de la qual els nostres clients enregistrats podran rebre consells de salut adaptats a les seves preferències, realitzar una comanda de recollida a la farmàcia o rebre les nostres millors ofertes i promocions, entre altres serveis.
Una gran quantitat d’avantatges per acostar-nos als nostres clients i atendre’ls encara millor.

Nostre equip

Comptem amb un excelent equip de professionals en contínua formació per tal d’oferir una atenció de màxima qualitat i que ofereixi la major confiança al pacient. També garantim sempre la qualitat i seguretat dels nostres productes i serveis. Per a nosaltres el client sempre és el més important. Intentem oferir-li el millor tracte possible i donar-li un adequat consell en tots els aspectes relacionats amb la salut que pugui necessitar.